Marketing Topics through Academic Posters: an Avenue to Students Autonomy and Active Citizenship - Sieglová, Dagmar
Sociálne a environmentálne výzvy, ktoré predstavujú veľmi nestály, neistý a komplexný svet, a budú mať vplyv predovšetkým na mladých ľudí. Školy, ktoré musia svojim absolventom vštepiť súbor kritického myslenia, riešenia problémov, rozhodovania a komunikácie. Zručnosti, aby boli študenti informovaní a angažovaní občania. Vo vysokoškolských inštitúciách to možno dosiahnuť posilnením motivácie a autonómie študentov. Akademické plagáty navrhnuté ako jeden z relevantných nástrojov, ktoré umožňujú pedagógom osvojiť si štýl výučby podporujúci autonómiu, ktorý vedie k zvýšenej nezávislosti, záujmu a zodpovednosti za sociálne záležitosti.