Sales Organizations on the Path of Digitalization - a Reflection from Germany, Finland and Austria - Überwimmer, Margarethe
Spoločnosti buď proaktívne vedú digitálnu transformáciu, alebo sú nútené digitalizovať trhy a ekosystémy. Skúmanie stavu digitálnej transformácie predaja v praxi a skúmanie otázok v oblasti predaja a výziev na ceste digitalizácie, hĺbkové rozhovory s vedúcimi predaja a manažérmi z viac ako 50 medzinárodne pôsobiacich spoločností v Nemecku, Fínsku a Rakúsku. Jedným z hlavných cieľov spoločností je urýchliť digitalizačné procesy, pretože digitalizácia pomáha pracovať efektívnejšie. Prístup k systémom je nevyhnutný, preto sa investície do digitalizácie považujú za udržateľné a úplne nevyhnutné pre dnešné služby B2B zákazníkov.