Náklady zníži vhodný obal
Prieskum medzi obchodníkmi v oblasti e-commerce. Medzi najväčšie priority patria nielen ekológia a bezpečnosť, ale aj optimalizácia nákladov na dopravu. Čo ovplyvňuje cenu za dopravu. Výpočet objemovej hmotnosti.