Treba zastaviť pandémiu obezity
Nové označenie na obaloch Nutri-Score ma zákazníka podnecovať k výberu zdravších potravín. Tento jednotný systém nutričného označovania potravín ma za cieľ budovať návyky lepšej životosprávy a znižovať pandémiu obezity. Ako ovplyvniť zákazníka pri nakupovaní.