Vermittlung von Anlagen, Krediten und Verbraucherkrediten in der Slowakischen Republik - Slezáková, Andrea, 1980-
Vysvetlenie pojmu finančného poradenstva a jeho nízkeho potenciálu. Koncept finančného makléra. Prechodné ustanovenia zákona.