Durchführung von on-site-Aufsicht über Finanzvermittlung und Finanzberatung in der Slowakei - Slezáková, Andrea, 1980-
Štruktúra, účel a popis činnosti miestneho dohľadu nad finančným sprostredkovateľstvom a finančným poradenstvom. Medzinárodná spolupráca (princíp Home Country).