Slovakia Social Briefing: Selected Social Events to Happen in 2020 - Čiefová, Michaela, 1991-
Významné udalosti Slovenska v roku 2020 s dlhodobými následkami pre krajinu. Parlamentné voľby na Slovensku v roku 2020. Voľba generálneho prokurátora. Diskusia o environmentánych problémoch. Kultúrne podujatia a festivaly.