Zákon o finančnom sprostredkovaní a finančnom poradenstve - inovatívna regulácia, ktorá zamedzila zneužitiu práva pri sprostredkovaní finančných služieb z oblasti doplnkového dôchodkového sporenia - Slezáková, Andrea, 1980-
Náčrt vybraných aspektov právnej úpravy sprostredkovania doplnkového dôchodkového sporenia podľa právneho stavu do 31.12.2009. Zákon o finančnom sprostredkovaní a finančnom poradenstve - samostatný, podriadený a viazaný finančný agent v sektore DDS.