Development of the Trade Relations Intensity Between the EU27 and the United Kingdom in the Context of Brexit With a Focus on the Member States - Krivosudská, Simona, 1995-
Skúmanie vplyvu Brexitu na členské štáty Európskej únie na základe vývoja intenzity obchodných vzťahov medzi EÚ27 a Spojeným kráľovstvom. Dohoda o budúcich obchodných vzťahoch. Írsko ako krajina s najvyššou obchodnou intenzitou v obchode so Spojeným kráľovstvom.