Simultánne inžinierstvo v projektovaní - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Definícia pojmu simultánne inžinierstvo, jeho podmienky pre aplikáciu. Automatizácia projektových činností. Programové systémy pre podporu projektovania.