Referenčné riešenie faktografickej a grafickej databázy robotických výrobných systémov a ich výstavbových prostriedkov - Saloky, T.
Klasifikácie faktografických a grafických informácií s viacúrovňovou citlivosťou. Základné užívateľské rozhrania pri projektovaní robotických výrobných systémov.