Approaches to Part - Machine Unit Formation at Robotics Manufacturing Cells Design - Klobušická, Marcela
Zmapovanie súčasných prístupov a metód k formovaniu skupín súčiastok a strojov. Popis metód na formovanie incidenčných matíc súčiastka - stroj.