Modelovanie robotických výrobných systémov a ich výstavbových prostriedkov - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Popis metodických a algoritmických postupov špecializovaných na tvorbu dvojrozmerných a trojrozmerných modelov výrobných robotických systémov. Návody a postupy pre využívanie v projektovej činnosti.