Classification on Structure Robotics Production System and Their Construction Equipment - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Popis štrukturalizácie informácií potrebných pre automatické výrobné systémy. Ich aplikácia na konkrétne konštrukčné štruktúry.