Ku zdaňovaniu príjmov zo samostatnej zárobkovej činnosti - Jarinkovičová, Valéria
Problematika zdaňovania príjmov plynúcich fyzickým osobám z vykonávania samostatnej zárobkovej činnosti podľa zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov, najmä za rok 2020 – s poukázaním na rozdiely oproti predchádzajúcemu roku a na zmeny (už schválené, ale i pripravované) od 1. 1. 2021. Ustanovenia zákona upravujúce daňové a nedaňové výdavky, nezdaniteľné časti základu dane a ďalšie. Okruh príjmov zo samostatnej zárobkovej činnosti a základné princípy ich zdaňovania.