Simulation, Animation and Virtual Reality Tools Common Aspects for Robotized Systems Designing - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Simulačné a animačné nástroje. Postup animovaného projektovania robotizovaných výrobných systémov. Subsystémy virtuálnej reality.