Computer Modelling and Simulation in Technical Practice - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Verifikácia počítačového modelu. Vývoj počítačového modelovania. Etapy procesu počítačového modelovania. Validita počítačového modelu. Počítačové experimenty. Prínosy modelovania sa simulácie pre technickú prax.