Minimálna mzda a minimálne mzdové nároky od roku 2021 - Seneši, Norbert
Priblíženie novely zákona o minimálnej mzde. Spôsob určovania sumy mesačnej minimálnej mzdy na nasledujúci kalendárny rok. Suma mesačnej minimálnej mzdy a suma minimálnej mzdy za každú hodinu odpracovanú zamestnancom. Novela zákona č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce meniaca spôsob stanovovania minimálnych mzdových nárokov zamestnanca v závislosti od stupňa náročnosti práce a spôsob stanovovania mzdového zvýhodnenia za prácu v sobotu, za prácu v nedeľu, za nočnú prácu, náhrady mzdy za neaktívnu časť pracovnej pohotovosti mimo pracoviska a mzdovej kompenzácie za sťažený výkon práce.