Daňovník a vozidlo (daň z motorových vozidiel) - Fülöpová, Jana
Posúdenie previazanosti predmetu dane zákona o dani z motorových vozidiel a osoby, ktorá vozidlo používa na podnikanie v súlade s ustanoveniami zákona č. 361/2014 Z. z. o dani z motorových vozidiel a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Priblíženie problematiky s príkladmi.