Lekárske preventívne prehliadky z hľadiska testovania zamestnancov na COVID-19 - Matlovičová, Iveta
Osobitné predpisy upravujúce rozsah výdavkov (nákladov) vynaložených na starostlivosť o zdravie zamestnancov v daňových súvislostiach, aj v kontexte testovania na pandemické ochorenie COVID‑19 spôsobené novým koronavírusom. Testovanie zamestnancov na ochorenie COVID-19, hodnota preventívnej zdravotnej starostlivosti ako príjem, ktorý nie je predmetom dane a príspevok na preventívnu zdravotnú starostlivosť ako príjem oslobodený od dane. Príspevok zo sociálneho fondu zamestnávateľa na lekársku preventívnu prehliadku zamestnanca.