Príručka na zostavenie rozpočtu na roky 2021 – 2023 - Konečná Veverková, Ingrid
„Príručka na zostavenie rozpočtu na roky 2021 až 2023“ vydaná v roku 2020 a uverejnená vo Finančnom spravodajcovi pod č. MF/009077/2020-411, v ktorej Ministerstvo financií Slovenskej republiky poskytuje metodickú podporu pri zostavovaní a pri sledovaní plnenia rozpočtov jednotlivých subjektov verejnej správy. Pripravenie a jednotné usmernenie subjektov verejnej správy vo veci zostavenia rozpočtu a pri sledovaní plnenia rozpočtu na roky 2021 až 2023.