Zaúčtovanie drobného dlhodobého majetku a správne určenie odpisov - Hvojníková, Jana
Opatrenie Ministerstva financií Slovenskej republiky č. MF/16786/2007-31, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre rozpočtové organizácie, príspevkové organizácie, štátne fondy, obce a vyššie územné celky v kontexte účtovania dlhodobého hmotného majetku podľa vnútorného predpisu účtovnej jednotky a aj drobného dlhodobého hmotného majetku, ktorého ocenenie sa rovná alebo je nižšie ako suma ustanovená osobitným predpisom pre hmotný majetok a prevádzkovo-technické funkcie sú dlhšie ako jeden rok. Metodické usmernenie č. MF/013292/2017-352 o odpisovaní dlhodobého majetku a posudzovanie odpisov.