Digitalizácia v e-commerce pomáha lepšie riadiť procesy - Szmrecsányi, Tomáš
Automatizácia významnej časti všetkých nutných úkonov v internetových obchodoch vďaka vhodným doplnkom, čím môžu ušetriť mnoho času. Optimalizácia efektivity práce vďaka digitalizácii v e-shopoch. Automatické párovanie platieb, generovanie zálohových faktúr či dodacích listov, modernizácia skladového hospodárstva v podobe digitalizácie a robotizácia procesov. Porovnanie robotizácie a pracovnej sily, najmä v kontexte regiónu Strednej a Východnej Európy.