Najnovšie trendy vo výstavbe skladov súvisia s rýchlym rastom e-commerce - Szmrecsányi, Tomáš
Pripravenosť, odolnosť a flexibilita v oblasti logistiky počas pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom, v kontexte sféry developmentu a segmentu e-commerce. Dosiahnutie zlomového bodu elektronického obchodu, ktorý sa stal jedným z hlavných spôsobov nákupu, čo sa odrazilo aj na dopyte po skladoch či skladových priestoroch. Aktuálna situácia vo svete výstavby skladov. Ekológia a alternatívne zdroje energie ako nastávajúce štandardy aj pri výstavbe nových skladov.