Kombinácia čiarového a 2D kódu - Szmrecsányi, Tomáš
Čiarové kódy, ktoré si desaťročiami svojej existencie vybudovali svoju tradíciu a ich využitie v logistických riešeniach ako súčasti automatických identifikačných systémov. Využívanie čiarových kódov pri sledovaní tovarov, objednávok a aj pri automatizácii riadenia zásobovania. Výhody a nevýhody čiarových kódov. Aktuálne trendy využívania čiarových kódov a kombinácie čiarového a 2D kódu (napr. Data Matrix, MaxiCode, QR Code, Codablok či Aztec) v logistike podnikov.