Possibilities of Gender Pay Gap Elimination Via Taxes in the Age of Digitalization - Kleštincová, Soňa, 1995-
Spôsoby znižovania a odstraňovania rozdielov v odmeňovaní žien a mužov opatreniami súvisiacimi s daňami podľa daňových predpisov. Rozdiely v odmeňovaní žien a mužov a ich rozsah na Slovensku. Porovnanie rozdielu v odmeňovaní žien a mužov na Slovensku s krajinami EÚ 29.