Zákon o trestnej zodpovednosti právnických osôb ZÁKON č. 91/2016 Z. z. o trestnej zodpovednosti právnických osôb s komentárom - Trizuliak, Tibor
Ustanovenia zákona č. 917/2016 Z. z. o trestnej zodpovednosti právnických osôb. Úvodné ustanovenia a základy trestnej zodpovednosti právnických osôb. Tresty a ochranné opatrenia. Osobitné ustanovania o trestnom konaní proti právnickým osobám. Výkon trestov a spoločné, prechodné a záverečné ustanovenia. Zoznam preberaných právne záväzných aktov Európskej únie.