Ešte zelenšia ako zelená je modrá - Horňáková, Kristína
Výrobcovia kozmetiky si dali za cieľ čo najmenej zaťažovať našu planétu pri výrobe a spotrebe prírodnej kozmetiky. Novým trendom je tzv. modrá kozmetika. Pomáhajú aj nové obalové materiály.