Key Concept of Industry 4.0 in Production Management in Slovak Wood Processing Industry - Richnák, Patrik, 1988-
Identifikácia kľúčového konceptu priemyslu 4.0 v manažmente výroby v slovenskom drevospracujúcom priemysle. Analýza vybraných údajov z dotazníkového prieskumu zaoberajúceho sa kľúčovým konceptom priemyslu 4.0 v manažmente výroby v slovenskom drevospracujúcom priemysle. Vnímanie štvrtej priemyselnej revolúcie drevospracujúcimi spoločnosťami. Použitie priemyslu 4.0 podľa fáz výrobného procesu.