Ekonomická situácia vybraných bánk v Československu počas Veľkej hospodárskej krízy 1929-1933 - Bosáková, Diana
Bankový sektor v Československu pred hospodárskou krízou. Analyzované banky - Tatra banka, Agrárna banka a ďalšie. Analýza finančných ukazovateľov, rentabilita, návratnosť kapitálu, likvidita, solventnosť.