Ekologické alternatívne pohony v intralogistike - Szmrecsányi, Tomáš
Minimalizácia uhlíkovej stopy a dopadu na ekológiu popri optimalizácii nákladov ako kľúčové aspekty vo svete logistiky v dnešnej dobe, na ktoré kladie dôraz väčšina firiem. Nárast alternatívnych pohonov, nielen v segmente cestnej nákladnej dopravy, ale aj v intralogistike. Výhody lítiovo-iónových batérií a takmer nulová hlučnosť alternatívnych pohonov. Dôležitosť rentability. Vnútropodniková doprava ako oblasť, kde vidí Škoda Auto veľký potenciál nasadenia vhodných opatrení pre znižovanie emisií. Alternatívne pohony a minimalizácia uhlíkovej stopy v logistickej praxi podnikov.