Mobilné terminály: zrýchľujú a spresňujú vychystávanie - Szmrecsányi, Tomáš
Kľúčová úloha podnikových mobilných terminálov, nielen v procese vychystávania. Definovanie úspešnosti následných procesov, produktivity, efektívnosti pracovného postupu a práce v sklade tým, ako rýchlo, spoľahlivo a presne sa dokážu dáta do systému prostredníctvom terminálu dostať. Maximalizácia produktivity procesu výberom vhodného zariadenia na konkrétny úkon. Využívanie klávesnice (softvérová alebo fyzická hardvérová), veľkosť displeja a rôzne druhy zabudovaných skenovacích modulov ako dôležité faktory pri výbere vhodného terminálu. Porovnanie konkrétnych modelov mobilných terminálov pre vychystávanie.