Zelené témy silnejú, pýtajú si udržateľné riešenia - Szmrecsányi, Tomáš
Udržateľnosť vo svete a záujem čo najefektívnejšej ochrany životného prostredia ako aktuálna téma aj v logistike. Zapracovávanie predmetnej témy a súvisiacich otázok do strategických plánov moderných podnikov pre ich ďalší rozvoj a podnikanie. Dôležitosť poskytovania motivácie, rôznych zvýhodnení a úľav zo strany vlád zodpovedným firmám, ktoré myslia aj na ekológiu. Priblíženie názorov lídrov v predmetnej oblasti zo sveta logistiky, budovateľov moderných logistických parkov a developerských spoločností.