Zákon o zaručenej elektronickej fakturácii a centrálnom ekonomickom systéme ZÁKON č. 215/2019 Z. z. o zaručenej elektronickej fakturácii a centrálnom ekonomickom systéme s komentárom - Trizuliak, Tibor
Ustanovenia zákona č. 215/2019 Z. z. o zaručenej elektronickej fakturácii a centrálnom ekonomickom systéme a o doplnení niektorých zákonov. Základné ustanovenia, zaručená elektronická faktúra a povinnosť vydávať alebo príjmať zaručenú elektronickú faktúru. Zaručené elektronická fakturácia, fakturačný systém, registrácia vo fakturačnom systéme a centrálny ekonomický systém.