Kurzarbeit - podpora v čase skrátenej práce - Trizuliak, Tibor
Definovanie kurzarbeitu a kurzarbeitergeld ako vzor pre zavedenie nového zákona. Poskytovanie finančnej pomoci a nová právne nárokovaná podpora. Podmienky stanovené na zamestnávateľa. Definícia základných pojmov na účely podpory v čase skrátenej práce. Podmienky poskytnutia podpory, žiadosť o poskytnutie podpory, suma podpory, vrátenie podpory a poskytovateľ podpory.