Vlastníctvo bytov - právna úprava - Fudák, Lukáš
Nevyhnutnosť existencie bytu z dôvodu migrácie obyvateľstva. Právo užívať byt. Občiansky zákonník a jeho ustanovenia. Spôsoby nadobudnutia vlastníctva bytu alebo nebytového priestrou. Správa bytového domu, registračná povinnosť daňových subjektov, podmienky výkonu dražby a príjmy z prenájmu nebytových priestorov, spoločných častí domu, spoločných nebytových priestorov, príslušenstva a priľahlého pozemku. Právna úprava vlastníctva bytov a nebytových priestorov. Vzor zmluvy o prevode vlastníctva bytu, vzor darovacej zmluvy, vzor kúpnej zmluvy, vzor zámennej zmluvy, vzor zmluvy o výstavbe a vzor zmluvy o nadstavbe.