Idioms in Business Negotiations - Pavlíková, Žaneta, 1973-
Lingvistický aspekt obchodných rokovaní, so zameraním na používanie idiómov pri obchodných rokovaniach, s prehľadom konkrétnych príkladov idiómov používaných v obchodných rokovaniach v anglickom jazyku. Rokovanie ako zásadná aktivita najmä v medzinárodnom obchodnom styku. Ovládanie špecifických komunikačných a diplomatických schopností vyjednávačmi v medzinárodnom obchode, aby sa dokázali vyhnúť slepým uličkám v komunikácii a viesť rokovanie profesionálne.