Pandémia ukázala na výhody práce v obchode - Kapitánová, Tatiana
Pohyb pracovných síl pred a počas pandémie v obchode s potravinami. Duálne vzdelávanie ako jedno z riešení pri hľadaní kvalifikovaného personálu.