Drogéria sa viac zelená - Kapitánová, Tatiana
Trend ekológie v starostlivosti o telo a domácnosť. Uprednostňovanie prírodného zloženia v ingredienciách. Zmena recyklovateľných balení produktov. Postupné stieranie cenových rozdielov.