EDI šetrí čas a znižuje chybovosť - Szmrecsányi, Tomáš
EDI (elektronická výmena dát) vo svete e-commerce. Hlavné výhody využívania EDI. Najvýraznejšie trendy v oblasti dodávateľsko-odberateľských vzťahov.