Výhody a nevýhody používania anglicizmov v nemeckom jazyku - Seresová, Katarína, 1967-
Problematika anglicizmov v nemeckom jazyku. Pozitívne a negatívne stránky vplyvu anglicizmov na súčasný nemecký jazyk, názory známych nemeckých lingvistov na túto tematiku. Konkrétne príklady anglicizmov z niektorých oblastí každodenného života.