Digitálne euro? Alternatíva, ktorú podporíme. Tvrdí NBS
Úvaha ECB (Európska centrálna banka) o vytvorení tzv. digitálneho eura. Dôvody zavedenia digitálneho eura a jeho výhody. Hrozba digitálnej meny a odliv vkladov z komerčných bánk na účty v centrálnej banke.