Boj s klimatickou změnou a riziko blackoutů - David, Dominik
Vplyv extrémneho počasia na funkčnosť prenosových sústav. Najväčší výpadok elektriny v Indii a séria blackoutov v Kalifornii. Reakcie na krízové situácie spojené s výpadkami elektriny a poučenie pre Európu.