Slovensko pripravuje vodíkovú stratégiu - Weiterschütz, Ján
Slovensko a prijatie národnej vodíkovej stratégie. Preprava, distribúcia a skladovanie vodíka. Využitie vodíka v priemysle a v doprave na Slovensku. Predpokladaný rast spotreby vodíka do 2050.