Porovnanie poskytovania kultúrne diferencovanej ošetrovateľskej starostlivosti v zdravotníckych zariadeniach na Slovensku a v Nemecku - Libová, Ľubica
Skúmanie rozdielu v poskytovaní kultúrne diferencovanej ošetrovateľskej starostlivosti v zdravotníckom zariadení na Slovensku a v Nemecku. Zistenia, do akej miery sú vytvorené podmienky na poskytovanie danej ošetrovateľskej starostlivosti. Analýza vedomostí sestier v súvislosti s poskytovaním ošetrovateľskej starostlivosti pacientom inej kultúry.