Chytrá města ovlivňují energetiku - Sedláček, Karel
Inteligentné budovy ako potenciál pre zníženie spotreby energie a emisií uhlíka. Príklady inteligentných budov v Helsinkách a Hanoji. Flexibilný systém projektu Hot Heart.