Životné minimum - Tináková, Eva, 1982-
Vývoj obsahu inštitútu životného minima v Európe a na území Slovenska. Valorizácia životného minima v zmysle aktuálnej právnej úpravy a voľba ukazovateľov rozhodujúca pre určenie výšky životného minima. Aktuálna výška životného minima. Vplyv výšky životného minima na sumu novopriznaného predčasného starobného dôchodku.