Možnosti mediácie pri riešení spotrebiteľských sporov - Kutlík, František
Aplikačný priestor mediácie spotrebiteľských sporov (MSS). MSS umožňuje riešenie spotrebiteľského sporu s pomocou tretej nestrannej osoby - mediátora, ktorou je odborník zapísaný v zozname vedenom Ministerstvom spravodlivosti SR. Pozície aktivity mediátora v kontexte MSS. Neprijateľné podmienky v spotrebiteľských zmluvách. Civilný sporový poriadok a ochrana spotrebiteľa.