Dopad pandémie na spotrebiteľské správanie sa v podmienkach SR a ČR - Lennerová, Ivana, 1979-
Zhoršenie ekonomickej situácie, ktoré bude mať dlhodobé dopady na ľudí, ktorí prišli o prácu, podnikanie alebo sa im znížil príjem vplyvom koronakrízy. Väčšia miera chudoby ako doteraz je problémom pre celú spoločnosť, nielen pre ľudí, ktorí sa v nej ocitli. Predpokladaný nárast rôznych psychických problémov, pričom v súčasnosti nastavená sieť nemá kapacity ich riešiť. Spotrebiteľské správanie na Slovensku a v ČR z makroekonomického hľadiska v čase pandémie. Predikcia vývoja spotrebiteľského správania vo vzťahu k hrubému domácemu produktu HDP.