Problematika zdrojů dat v oblasti migrace - Pavelková, Lenka
Definícia migranta ako základ pre zber dát. Vývoj počtu imigrantov v Česku. Medzinárodná migrácia vo svete. Podieľ obyvateľov s cudzím štátnym občianstvom v členských krajinách Európskej únie a v ďalších vybraných európskych štátoch.